اعتبار نظریه کارشناس رسمی دادگستری مبنی بر حق عبور و مرور تا چه حد است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۹ #99873067

سلام
بنده دادخواست تامین دلیل برای اثبات مالکیت و عدم انجام ممانعت از حق عبور و مرور دادم و کارشناس رسمی دادگستری اومد و نظرش رو که عدم وجود حق عبور و مرور بود رو ارائه کرد.

میخواستم بدونم این نظریه تا چه حد تو رای دادگاه اثر داره؟

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نظریه کارشناس رسمی دادگستری در روند صدور رای تاثیر بالایی دارد ولیکن اماره است

تاثیر بالایی دارد وشما بهتر است به نظریه کارشناس اعتراض کنید تا به خواسته خود برسید

سلام . نظر کارشناسی اماره است و بعد از تشکیل پرونده اصلی در صورت اعتراض طرف مقابل مجددا باید کارشناسی انجام پذیرد .

سلام
نظریه کارشناسی از جمله امارات قضایی است و در امور تخصصی تاثیر زیادی در صدور رای خواهد داشت.
دقت داشته باشید که اگر تامین دلیل بدون اطلاع طرف مقابل صورت گرفته باشد حق اعتراض به نظریه کارشناسی برای طرف مقابل محفوظ خواهد بود.