با استفاده از این مدرک میتونم طلاق بگیرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۱ #99866529

سلام . همسرم منو تهدید به قتل کرد چاقو زیره گردنم گذاشت و قسم های پی در پی خورد که سرتو میبرم و فحاشی و توهین زیادی هم بهم کرد منم صداشو به عنوان مدرک ظبط کردم و اینم بگم که قبلا باز دچار مشکل شدیم و ازش تعهد مهظری گرفتیم که اگر تهدید توهین ازار اذیت بد رفتاری با من داشته باشه میتونم طلاق بگیرم البته در صورت اثبات به همین خاطر وکیلم گفت که اگر صدا یا فیلمی ازش داشته باشیم خوبه حا با سوالام اینه میتونم طلاق بگیرم؟ ایشون تعادل روحی ندارن بهش هم شک کردم که چیزی مصرف میکنه من واقعا جونم در خطره امنیت جانی ندارم اینم بگم که ایشون شکلایت عدم تمکین کردن که به نفع من شد و همچنین نفقه. مهریمم قبلا گذاشتم اجرا خواهش میکنم

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر ثابت کنید بله می توانید درخواست طلاق کنید بخاطر این اتهامات

باسلام
دادخواست عسر و حرج به دادگاه ارایه نمایید و با استناد به تعهد قبلی و صدای ضبط شده و سایر موارد عسر و حرج و عدم امنیت جانی را اثبات نمایید

سلام عدم امنیت جانی از مصادیق عسرو حرج است و شما میتوانید با اثبات آن در دادگاه از این جهت نسبت به درخواست طلاق اقدام نمایید!