آیا می تونم به نحوی استعلام بگیرم که هنوز بدهکار هستم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۹۱ #99861005

چند سال قبل یکی از اقوام از طریق من وام دریافت کرد. در اصل من روی حساب بانکی خودم درخواست وام کردم. متاسفانه اون شخص پول رو برنگردوند و به من اطلاع نداد که پول رو پرداخت نکرده. من هم وقتی بانک موجودی حساب من رو صفر کرد متوجه شدم که پول رو پرداخت نکرده. الان می خوام بدونم وضعیت بدهکاری من چطور هست و از نظر بانک من بدهکار هستم ایا می تونم به نحوی استعلام بگیرم که ایا هنوز بدهکار هستم یا خیر ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
با توجه به اینکه حساب شما ضامن دریافت وام برای ایشان بوده ، چنانچه بدهی کامل از حساب شما کسر شده باشد شما مسولیتی ندارید ضمن اینکه می توانید دادخواست مطالبه وجه علیه شخص بدهکار ثبت نمایید برای استعلام باید با شماره وام به عنوان ضامن به بانک مراجعه نمایید .