با توجه به اینکه میزانش کم هست و بار اول هم هست چه مجازاتی برام در نظر میگیرند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۷ #99847264

سلام من رو در روستای فیلبند با ۱۰۰ (صد) سی سی مشروب دست ساز گرفتند و ماشین هم توقیف شد. میخواستم ببینم با توجه به اینکه میزانش کم هست و بار اول هم هست چه مجازاتی برام در نظر میگیرند. و آیا امکان تبدیل و یا تعلیق وجود داره؟! مست هم نبودم

مشاوره حقوقی شرب خمر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

جزای نقدی تعیین میشه

بله امکان تخفیف با توجه به نداشتن سابقه کیفری شما وجود دارد.