میتواند برگه امضا شده را به دادگاه ارائه دهد و بنده محکوم شوم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۴۴ #99840645

باسلام وخسته نباشید خدمت وکلا به بنده اتهام دزدی زدند و بنده از انجای که در منزل پدر خانمم بوده ام و انها شاهد هستن بعد از چند روز شورای روستا با حیله و کلک از بنده امضا گرفتن که دو ملیون پانصد هزار بدهید که مال باخته شکایت نکند ایا میتواند برگه امضا شده را به دادگاه ارائه دهد و بنده محکوم شوم با شرایطی که بنده پد خانمم و مادرش شاهد هستن که من خانه بودم ممنون میشم کمک کنید

مشاوره حقوقی افترا
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، این امر بسته به نوشته‌ی امضا شده توسط شما دارد، لذا چنانچه آن نوشته را جهت عدم شکایت از باب سرقت امضا نموده باشید، درواقع اقراری ضمنی مبنی بر قبول سرقت توسط خودتان کرده‌اید.

با سلام
اولا همه چیز بستگی به متن دست نوشته ای دارد که امضا نموده اید
دوما با امضای این برگه از سوی شما که با پرداخت این مبلغ مال باخته اقدام به شکایت نکند در حقیقت نوعی اقرار ضمنی از سوی شما برای سرقت بوده است

در صورتی که اقرار کرده باشید این مبلغ را بابت موضوع دزدی صورت گرفته پرداخت نمودید تا شاکی رضایت دهد محکوم خواهید شد

بستگی به متنی دارد که امضاء نموده اید . بدون اطلاع از متن مذکور نمیتوان اظهارنظری نمود .

سلام کماکان حق شکایت برای ایشون محفوظ و بنا بر اینکه چه چیزی را یا چه جزئیاتی امضا کردید مهم است