چطور از شرکت تقاضای خسارت کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۵۰ #99823302

با سلام خدمت تمامی وکلای عزیز. بنده برج ۴ امسال اقدام به ثبت نام در طرح پیش فروش ایران خودرو کردم (سود صفر). به این صورت که حدود ۵۰ درصد قیمت همان زمان خودرو رو واریز کردم. و مابقی رو توی طرح گفتن زمان تحویل و بر اساس نرخ روز باید پرداخت کنیم. الان که دعوتنامه برای بنده صادر شده به قیمت روز محاسبه کردن که باید تکمیل وجه کنم. حالا جالبش اینجا هست که اگر بنده زمان ثبت نام که برج ۴ بود از بازار ازاد خودرو می گرفتم قیمتش پایین تر از اونی بود که الان باید پرداخت کنم. چون شنیدم میتونیم از ایران خودرو تقاضای خسارت کنیم میخواستم راهنمایی کنید این درخواست رو به کجا باید ببریم یا جایی اگر هست که شکایت کنم ممنون میشم راهنماییم کنید. و سوال اینکه اگه شکایت کنم راه به جایی میبرم یا خیر؟ ممنونم از همگی

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بستگی به قرارداد شما دارد . ولی می‌توانید انصراف از خرید دهید

با توجه به مفاد قرارداد در صورتی که خسارت برای این مورد پیش بینی شده باشد خسارت وارده را می توانید مطالبه کنید

خسارتی قابل مطالبه برای شما وجود ندارد

با سلام به دور از دهن است بتوانید از این شرکتها خسارت گرفت ولیکن باید قرارداد بررسی شود

مطابق قراردادهای متداول با شرکتهای خودروساز بعید است بتوانید ادعای خسارت نمایید .

براساس قرارداد فی مابین نمی توانید خسارت بگیرید