آیا امکان اثبات صوری بودن معامله وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۳ #99822331

سلام خدمت شما
دختر من تو زندگی با شوهرش به مشکل خورده و می خواد درخواست مهریه و احتمالا طلاق بده.
شوهرش یک دانگ از خونه رو قبلا به صورت وکالتی به نام دخترم کرده و تو صحبتای اخیرش گفت که دو سه هفته پیش پنج دانگ باقی مانده رو به نام مادرش زده. آیا راهی هست که بشه ثابت کرد این کار برای فرار از دین بوده؟
نمی دونیم پنج دانگ رو قطعی زده یا وکالتی آیا فرقی بین اینا هست تو قضیه ی ما؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

انتقال اموال پیش از صدور رای قطعی دادگاه مبنی بر الزام به پرداخت مهریه ، فرار از دین محسوب نمی شود لذا ادعای صوری بودن معامله نیز مسموع نخواهد بود .

با سلام و احترام
فرار از دین را باید بتوانید در دادرسی اثبات کنید.

درودبرشما
اثبات صوری بودن معامله سخت است بایدبررسی کنیددرقالب چه نوع عقدی انتقال صورت گرفته ضمن اینکه دادن وکالت دلیل انتقال نمیشود.