الان سوءپیشینه من پاک شده؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۶۹ #99817536

سلام.
بنده به عنوان سرقت و خرید و فروش اسلحه غیر مجاز شکاری سه سال و نیم حبس گرفتم،ولی یک سومش رو کشیدم و د تاریخ برج ۱ سال ۹۷ آزاد شدم و ۳ سال حبس تعلیقی گرفتم که ۳ ماه دیگه تموم میشه
واسه استخدام میخوام

مشاوره حقوقی سرقت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

محکومیت به حبس تعزیری درجه پنج، محکومیت موثر کیفری لحاظ و پس از پایان محکومیت، دو سال محرومیت از حقوق اجتماعی به دنبال خواهد داشت

با توجه به مجازات قانونی جرم شما ، تا دو سال از اجرای حکم سوء پیشینه شما باقی می ماند

سلام . حبس شما درجه پنج و سابقه کیفری موثر محسوب می گردد و داخل گواهی عدم سوپیشینه شما درج می گردد

باسلام درسجلدکیفری شما ثبت خواهد شد.

با درود
اکنون دارای سوپیشینه موثر هستید. بقول عامیانه هنوز پاک نشده.

با توجه به اینکه مجازات شما از درجه ۵ می باشد.و در سوء پیشنه شما هم ثبت می شود.لذا پس از ۲سال از اتمام مجازات اثر آن مرتفع شده و در گواهی صادره ثبت نمی گردد

سلام
با توجه به این که مجازات شما درجه ۵ می باشد.لذا در سوء