با ایجاد مزاحمت برای نوامیس چطور شکایت کنیم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۴۸۴ #99779328

سلام خواهر خانوم بنده ۲ سال با یه پسری دوست بوده و قرار بر ازدواج گذاشتن البته خانواده ها در جریان نیستن و الان دختر بخاطر بد اخلاقی ها و مشکلاتی که بوجود آمده منصرف شده ولی پسر دست بردار نیست و مزاحمت ایجاد می‌کنه حتی دست به خشونت فیزیکی هم دست زده و دست بردار نیست دختر از آبرو ریزی و اینکه پدرش بفهمه می ترسه.
ممنون از کمکتون.

مشاوره حقوقی مزاحمت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می‌توانید ضمن تماس با پلیس ۱۱۰‌، نسبت به جمع آوری ادله لازم جهت ایجاد مزاحم اقدام کنید، بدین ترتیب مامور پلیس در محل جرم حضور یافته و براساس مشاهدات خود می‌تواند مزاحمت ایجاد شده را صورت جلسه کند.
جهت اثبات مزاحمت استشهاد محلی را تهیه کرده و همسایگان و آن را امضاء کنند
پس از ارائه گزارش به کلانتری و تکمیل اطلاعات پرونده جهت رسیدگی به دادسرا ارسال می شود و در دادسرا تحقیقات لازم در رابطه با پرونده انجام می شود.
به موجب ماده ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی، هر کس در اماکن عمومی یا معابر متعرض و مزاحم بانوان شود یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت، به آنان توهین کند به حبس از ۲ تا ۶ ماه و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد. ماده مذکور به اذیت و آزار زنان در فضاهای شهری اشاره دارد و مصادیق متلک‌ پراکنی، دست‌ درازی و تعقیب را در برمی‌گیرد

با سلام بر اساس ماده ی ۶۱۹ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات: هر کس در اماکن عمومی یا معابر متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان بشود یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به انان توهین نماید به حبس از دو تا شش ماه و۷۴ تا ضربه شلاق محکوم خواهند شد.