آیا امکان مذاکره با بانک و یا خریدار ملکی که ضمانت وام نزد بانک بوده و من بی اطلاع بوده ام وجود داره؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۲۱ #99726109

با سلام
حدود ۶ ماه پیش قطعه زمین کشاورزی موروثی پدری را با شخصی مبایعه نامه نوشته و قرار شد در عرض ۱۰ روز بنده استعلام‌های مورد نظر را گرفته و سند را انتقال دهم ، بنابر توافق انجام شده بنده تمام استعلامها را گرفته ولی در روز مقرر با اینکه در قسمت نقل و انتقالات و توضیحات سند سفید بود اداره ثبت منطقه جواب استعلام دفترخانه را ۳ فقره بازداشت گزارش کرده و وقتی بنده به اداره ثبت مراجعه کردم متوجه شدم پدر مرحومم برای یکی از دوستان خود که ایشان هم به رحمت خدا رفته و شهید شده اند ضمانت وامی را کرده بوده که بدلیل عدم پرداخت سررسید و معوق ماندن تصحیلات با نامه قضایی اقدام به توقیف ملک اینجانب کرده و بنده ام هیچ اطلاعی از موضوع نداشتم حال با توجه به شرایط موجود و اینکه مبلغ معوق چند ده برابر ارزش ملک اینجانب می‌باشد و امکان پرداخت وجود ندارد و از طرفی بنده مبلغ ثمن معامله را نیز بابت مسئله حیاتی در آن زمان هزینه کرده امکان استرداد آن وجود ندارد چه باید کرد و آیا راهی وجود دارد که با بانک یا خریدار ملک بشود مذاکره کرد یا خیر ...؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید اگر ملک را توقیف کرده باشند نمی توان انتقال داد . چون بابت بدهی پدرتان توقیف شده است .

در صورتیکه اثبات شود ملک در توقیف بوده است لذا شما نمیتوانید برای نقل و انتقال آن اقدام کنید و بابت بدهی پدرتان ملک مطالبه خواهد شد.