با مورد ضرب و شتم قرار گرفتن توسط پدر چگونه از وی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۵ #99721947

سلام من ۲۱ ساله دیروز پی بگو مگوها با پدرم و اینکه من هیچی نشدم و در کنکور رشته ی مورد قبول ایشون رو نرفتم و بدبختم و از همه عقب افتادم و بهش گفتم خودت هم چیز بلایی نیاوردی و اینکه چرا با حرفات و زدن هات چند ساله داری ما رو ازار و اذیت میکنی مورد حمله قرار گرفتم و اومدم فرار کنم برم داخل اتاقم که اومد گرفتم و بزور وارد حموم کرد و در اونجا با حالتی که منو میزند وقتی خوردم زمین خوابوندم و نشست پایین قفسه سینه رو ی بدنم و گلویم را فشار میداد و خفه ام میکرد و دستانم را زیر زانو هاش میذاشت که نتونم از خودم دفاع کنم این کار را همش تکرار میکرد و میگفت باید امشب بمیری و من میکشمت و خفه ام میکرد تا حدی که من دستو پا میزدم و چشمام سیاهی میرفت و بعدش با مشت و چک زدن منو به دیوار سرامیکی حموم سرم رو میکوبید که سرم شکسته و گوشم پیچونده و ضربات زیادی با مشت زده و دستامو رو که بزور از زیر پاش بیرون میاوردم که نزارم خفه ام کنه دستامو میپیچوند که دست راستم انگار قسمت مچم اسیب جدی دیده چون به شدت درد میکنه و نمیتونم تکون بدمش احتمالا شکسته و در حین خفه کردن من وایتکس و جوهر نمک حموم هم روی سر موهام ریخته شد و از همه ی اینا بدتر همون خفه کردن های متوالی بود که جون داشتم میدادم زیر پاش و دیسب تا الان نتونستم از ترس بخوابم چون همش خواب اون صحنه هارو میبینم ازتون خواهش میکنم کمکم کنید اگه مادرم به عموم زنگ نزده بود که بیاد مرده بودم چون پدرم مشکلات عصبی داره واقعا وقتی عصبی میشه نمیفهمه چیکار میکنه و از وقتی من یادمه همینجوری بود تا حد مرگ من و مادر و برادرم رو میزنه تا خودش راحت بشه و مشکل عقدهاسو سر ما خالی میکنه تا اعصابش راحت بشه خواهش میکنم کمک کنید من شکایت کنم میتونن تعهد بگیرن که بار اخرش که من و مادر و برادرم رو میزنه و مراحل شکایت به چه صورتیه چه طور میتونم اقدام کنم دیشب هم پلیس جلو ساختمون اومده بود چون برادرم از ترس اینکه منو نکشته زنگ زده بود ولی پیدا نکرده بود ساختمون رو چون عموم گفت تو کوچه بوده ولی نمیخوام بگم برادرم زنگ زده و نامی ببرم چون پدرم از اذیت کردنش دست بر نمیداره راه حلی بگید که فقط مارو نتونه بزنه به قصد مرگ خواهش میکنم ومراحل پیگیریش رو هم بگید که کجا باید برم و اینکه از دیشب که ۱۵ فروردین بوده تا کی میتونم اقدام کنم و زمان دارم

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام میتوانید به پزشکی قانونی مراجع کرده و گواهی مبنی بر ضرب و جرح و میزان صدمه وارده را گرفته سپس اقدام به طرح شکایت کرده یا ابتدائا از طریق تقدیم شکوائیه طرح شکایت کرده ودر خواست ارجاع امر به پزشکی قاونی نموده و بقیه مراحل از طریق مرجع قضایی پیگیری خواهد شد.

با سلام
بهتر است ابتداعا به اورژانس اجتماهی که مختص چنین مواردی تاسیس شده مراجعه نمایید و اگر جوابی نیافتید میتوانید از طریق دادسرای محل زندگی اقدام قانونی جهت ضرب و شتم مداوم و عدم امنیت جانی نمایید.
حال نیز اگر مستقیما قصد شکایت دارید تا آثار ضرب و شتم از بین نرفته میتوانید با شکایت از طریق کلانتری و معرفی به پزشکی قانونی اقدام نمایید