اجرای مهریه بدون عقدنامه چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۹۲ #99702463

سلام من میخوام اقدام به طلاق کنم و ازونجایی که طلاقمو نمیده میخوام مهرمو بزارم اجرا ولی عقد نامم مفقود شده باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام وقت شما بخیر
به دفتری که عقد شما ثبت شده مراجعه کنید درخواست رونوشت از عقد نامه کنید.. همچنین درخواست صدور اجراییه نسبت به مهریه خود نمایید سپس با نامه ای که دفتر به شما ارائه مینماید به اداره پست مراجعه کنید پس از آن اداره ثبت اسناد و املاک خود و محلی که ملکی بنام همسرتان هست مراجعه و درخواست خود مبنی بر اجراییه مهریه را ارائه نمایید.چنانچه مالی به نام همسرتان باشد از جمله خودرو ؛ملک؛ پول درحساب بانکی ایشان به نفع شما و به میزان مهریه شما توقیف خواهد شد و تا جلب رضایت شما از جانب زوج در توقیف باقی،خواهد بود .چنانچه خواهان دریافت پاسخ کاملتر می باشید با ثبت درخواست ارزیابی این امکان را فراهم نمایید.موفق باشید

باسلام
به دفترخانه ای که عقد را انجام داده اید مراجعه و ضمن اعلام موضوع و درخواست رونوشت با پر کردن فرم مربوطه اجرائیه مهریه را به واحد اجرای ثبت ببرید(اگر ملک و اموال ثبتی یا حساب بانکی با موجودی داشته باشد توقیف می شود) یا با رونوشت عقدنامه از طریق دادگاه اقدام نمایید...