ددیه ۱۸ تا بخیه در ۱۳ صفر چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱,۶۷۷ #99678573

سلام من در تاریخ ۱۳ ماه صفر امسال طی جر و بحث و کشمکش با شیشه زدن تو کمر و ۳ تا بخش از کمرم زخپ عمیق برداشت و کلا ۱۸ تا بخیه خوردم میخواست ببینم دیه بنده چگونه محاسبه میشود و مثلا چقدر میشه

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تعیین دیه با پزشکی قانونی است
محاسبه دیه با اجرای احکام است

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

اگر جراحات ازنوع بریدگی باشد که لزوما با جسم تیز برنده ایجاد و طول زخم از عمقش بیشتر باشد نافذه نامیده و هر نافذه ۱۰درصد دیه کامل تعیین میشود
تعداد بخیه در تعیین میزان دیه نقشی نداردو عمق جراحت عامل تعیین کننده میزان دیه است

تغلیظ دیه فقط در مورد جنایاتی که در ماه حرام بر شخص وارد و موجب قتل وی شود کاربرد دارد و در جراحات تاثیری ندارد

سلام

میزان دیه حسب نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام می شود

میزان دقیق دیه را پزشکی قانونی تعیین مینماید و شما بایستی به پزشکی قانونی مراجعه نمایید .

سلام
محاسبه ی دقیق دیه با توجه به اطلاعاتی که شما بیان داشتید صورت نخواهد گرفت
با لحاظ قرار دادن نظریه پزشکی قانونی توسط دادگاه اعلام خواهد شد

سلام
دوست عزیز محاسبه دیه بر اساس تعداد بخیه نیست شما باید به پزشکی قانونی مراجعه کنید آنجا جراحات شما بررسی و دیه تعیین می شود.

سلام. عناوینی رو که تو حکمتون نوشتهدشده و درصداشو بگید تا حساب بشه، چون اکثر این موارد دیه مقدر ندارد، ارش داره که توسط پزشکی قانونی محاسبه میشه