پدرم مخالف ازدواج من با آقا پسری اس که ۷ ساله با همیم، چه کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۱۵ #99675657

سلام وقت بخیر. من ۲۴ سالمه با یه آقا پسری که ۲۹ سالشه الان ۷ ساله با هم دوست هستیم و همو میخوایم. نزدیک به ۵ ساله رابطه کامل داریم . برادر این آقا با دختر عمه من ازدواج کردن و یه دختر ۲ ساله دارن. الان ۳ سال خانواده ایشون خاستگاری میکنن. ولی پدرم بدون دلیل منطقی و بدون تحقیق میگن نه چون مهر اون آقا به دلشون ننشسته. حتی ۲ سال و نیم قبل یه مدت که مادرم با پدرم حرف میزدن که رضایت بده دخترت میخوادش دعوا راه انداخت و مادرم رو کتک زد خیلی بد. پارسال رفتم مشاوره با پدرم و طی صحبت هایی که اونجا شد قرار شد پدرم یک ماه تحقیق کنن و بعد از یک ماه خبرش رو به من بده که تحقیق که نرفتن هیچ بعد از یک ماه هم به روی خودشون نیاوردن من میترسم باهاش حرف بزنم. من واقعا خسته شدم از رفتار پدرم. این آقا هم همینطور خسته شده و کارهایش رو کرده که آخر برج ۱۱ بره مدافعان تو دمشق من این رو نمیخوام که بره. من چیکار کنم؟ نمیخوام با دعوا عروس بشم وگرنه میرفتم دادگاه. تورو خدا راهنماییم کنین سریع

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر منظورتان از رابطه کامل این است که باکره نیستید ، پس نیازی هم به اذن پدر یا اجازه دادگاه برای ازدواج نداشته و میتوانید راسا اقدام به عقد نکاح نمایید .

ازدواج بزرگترین و مهم ترین اتفاق در زندگی هر انسان است.
اگر فرض را بر این بگذاریم که شما درباره فرد مورد نظرتان به جمع بندی منطقی و محکمی دست یافته اید. باید بدانید که موافقت و مخالفت والدین در ازدواج، مساله قابل توجهی است. بر اساس فرهنگ دینی و ایرانی ما، والدین تاثیری عمیق و مهم دارند؛ زیرا بعد از تشکیل خانواده، پشتوانه و حامی خانواده تازه شکل گرفته محسوب می‏شوند؛ لذا همراهی نکردن آنها با زوجین شکستی برای آن دو محسوب می شود. حال با عنایت به این جایگاه برجسته والدین و وابستگی روحی و عاطفی فرزندان در تمام سنین به والدین، نه تنها عدم مخالفت، بلکه موافقت والدین یک عنصر ضروری در ازدواج موفق است و چه بسا شرط انجام یک ازدواج موفق، رضایت و همراهی مستمر والدین با فرزندان است.

شما قبل از ازدواج وثبت نکاح در صورت رابطه رابطه نامشروع محسوب می شود در ضمن در صورتی که پدر شما مخالف ازدواج شماست با مراجعه به دادگاه می توانید با حکم دادگاه اجازه ازدواج بگیرید و دیگر به اجازه پدر دختر نیاز نیست