محاسبه دیه بر اثر تصادف طبق گزارش پزشک قانونی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۱۴۱ #99661760

۱-کبودی درحال جذب پلک فوقانی چشم چپ و راست ۲- جراحت بخیه شده ( دامیه ) مجاور ابروی راست ۳- تورم سمت راست سر ۴- خراشیدگی ( حارصه ) سمت راست پیشانی، سمت چپ صورت، پشت دست چپ و راست، ساعد راست، ناحیه کف دستی بند اول انگشت چهارم دست چپ ۵- کبودی درحال جذب کناره خارجی و داخلی بازوی چپ بند میانی انگشت دوم و سوم و چهارم دست راست کناره داخلی ران چپ و دو مورد کبودی کناره داخلی ران راست ۶- کبودی در حال جذب ناحیه اقدامی و خارجی و خلفی ساق پای چپ، قدام ساق پای راست مچ پای راست و چپ، پشت پای راست و چپ باسن راست، زانوی چپ و راست ،پهلوی راست ۷- سیاه شدگی کناره داخلی ران راست ۸- ضربه به قفسه صدری منجر به ورود هوا به ریه است (پنوموتوراکس) که جهت بیمار لوله سینه ای سمت راست بیمار تعبیه شده است ۹- شکستگی شاخ فوقانی و تحتانی لگن چپ وراست ۱۰- شکستگی ستون فقرات در ناحیه سمت چپ وراست و استخوان خاجی که نیاز به بررسی بیشتر دارد صدمات در اثر برخورد جسم سخت ایجاد شده است

با سپاس فروان

مشاوره حقوقی دیه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
به دلیل تخصصی بودن امر ، بایستی بعد از معاینات پزشکی قانونی اقدام به تعیین ارش توسط پزشکی قانونی و تعیین دیه مقدر از سوی قاضی پرونده گردد تا از روی این ارش و درصد بتوان محاسبه دیه متعلق به شما را محاسبه نمود .
موفق باشید

با سلام :
۱-کبودی درحال جذب پلک فوقانی چشم چپ و راست...جمعا شش هزارم دیه کامل
۲- جراحت بخیه شده ( دامیه ) مجاور ابروی راست ......دو صدم دیه کامل
۳- تورم سمت راست سر ....توسط پزشکی قانونی بعد از اتمام طول درمان تعیین خواهد شد.
۴- خراشیدگی ( حارصه ) سمت راست پیشانی، سمت چپ صورت، پشت دست چپ و راست، ساعد راست، ناحیه کف دستی بند اول انگشت چهارم دست چپ....سه و نیم صدم دیه کامل بعلاوه یک صدم از یک سوم از یک دهم دیه کامل
۵- کبودی درحال جذب کناره خارجی و داخلی بازوی چپ بند میانی انگشت دوم و سوم و چهارم دست راست کناره داخلی ران چپ و دو مورد کبودی کناره داخلی ران راست ........۷ فقره یک و نیم هزارم دیه کامل
۶- کبودی در حال جذب ناحیه اقدامی و خارجی و خلفی ساق پای چپ، قدام ساق پای راست مچ پای راست و چپ، پشت پای راست و چپ باسن راست، زانوی چپ و راست ،پهلوی راست........جمعا ده فقره یک و نیم هزارم دیه کامل
۷- سیاه شدگی کناره داخلی ران راست......سه هزارم دیه کامل
۸- ضربه به قفسه صدری منجر به ورود هوا به ریه است (پنوموتوراکس) که جهت بیمار لوله سینه ای سمت راست بیمار تعبیه شده است .....توسط پزشکی قانونی بعد از اتمام طول درمان تعیین خواهد شد
۹- شکستگی شاخ فوقانی و تحتانی لگن چپ وراست....توسط پزشکی قانونی بعد از اتمام طول درمان تعیین خواهد شد
۱۰- شکستگی ستون فقرات در ناحیه سمت چپ وراست و استخوان خاجی ....ده درصد دیه کامل

لازم به ذکر است برای محاسبه هر صدم دیه کامل معادل ۳/۳۰۰/۰۰۰ تومان و هر هزارم دیه کامل ۳۳۰/۰۰۰ تومان می باشد.