اموال پدر من همچنان به پدربزرگم ارث میرسد؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۲۱ #99598198

پدربزرگ من ده سال بعد پدرم فوت کرده ایا اموال پدر من همچنان به پدربزرگم ارث میرسد که به فرزندان پدربزرگم ارث برسد که عمه و عموهایم میشوند

مشاوره حقوقی ارث
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بله پدر بزرگ شما از پدرتان ارث می برد

درود بر شما ، بله پاسخ شما مثبت است.

باسلام
بله پدربزرگ شما جز ورثه محسوب میشوند و با فوت سهم الارث ایشان به فرزندانشان میرسد

درود
بله پدر بزرگ شما از پدرتان که قبل خود فوت کرده ارث میبرد و سهم الارث ایشان بعد از فوت بین ورثه شان تقسیم خواهد شد .

پدربزرگ جزء ورثه محسوب می شود و ارث می برد.

درود ،
بله ، پدر بزرگ شما چون بعد از پدر شما فوت شده سهم الارث خودش را به عنوان پدر متوفی ارث میبرده لیکن چون تا زمان فوت خودش مطالبه نکرده عمو و عمه نسبت به سهم الارث پدر خودشان از اموال پدر شما ارث میبرند و قادر به مطالبه آن هستند

بااحترام
از پدر بزرگ به پدر شما ارث میرسد نه از پدر شما بخ عمه و عمو فقط طبقه اول از پدر شما ارث میبرد یعنی فرزندان و مادر اگر مادر بزرگ هم باشد فقط وی ارث میبرد