از نظر مالیات پرداختی، فعالیت به عنوان شخصی حقوقی به صرفه تر است یا حقیقی؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۳۷۶ #99569398

سلام وقت بخیر
از نظر مالیات خرید و فروش و همینطور اجاره املاک مسکونی، تجاری و زمین بهتر است بصورت شخص حقیقی فعالیت کنیم یا اینکه املاک به نام شرکت باشد و فعالیت به عنوان شخص حقوقی انجام شود؟ سپاس فراوان

مشاوره حقوقی مالیات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود شخص حقیقی بهتر است

با سلام
در صورتیکه شخصیت حقیقی فعالیت داشته باشد بهتر است

مسلما شخص حقیقی بهتر خواهد بود

سلام شخص حقیقی بهتر است

اگر با شخصیت حقیقی فعالیت داشته باشید بهتر خواهد بود

اشخاص حقیقی شامل افراد و کسبه‌ای هستند که به صورت شخصی اقدام به فعالیت اقتصادی می کنند
اشخاص حقوقی نیز شامل شرکت‌ها، موسسات می باشند.
میزان این نوع مالیات به نوع کسب‌وکار و میزان درآمد است .
اگرشخص حقیقی مشغول به فعالیت اقتصادی باشد می بایست تحت عنوان فعالیت خود نسبت به پرداخت مالیات سالانه اقدام کند

اصولا احتساب مالیات برای مودیان حقیقی به صرفه تر از مودیان حقوقی است .