حمل گاز اشک آور چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۰۲ #60350530

چند روز پیش در فرودگاه از کیفم در ایست نیروی انتضامی گاز اشک آور کشف کردن بعد صورتجلسه کردن ولی گذاشتن به پرواز برسم
ولی در اظهاراتم انکار کردم البته برای سالهای گذشته بود من راننده بودم یکی از مسافرا بهم ۵۰ ئتومن فروخت و چون بیرون شهر زیاد میرفتم گفت نیازت میشه اگه داشته باشی از سرقت خودرو میتونی جلو گیری کنی و اینکه تاریخ انقضاش گذشته بود چند تا سوال داشتم
۱ در صلاحیت کدام دادگاه هست؟
۲ جرمش چقدر هست آیا تبدیل به جزای نقدی میکن؟
۳ چون بار اول هست و سابقه کیفری ندارم امکان بخشش وجود دارد؟
۴ در دادگاه باید چی بگم که جرم کمتری بهم بدن یا زندان نرم؟
۵ چی کار کنم که سابقه کیفری نشه؟
ممنون میشم کمک کنید

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چنین امری در صلاحیت دادگاه کیفری دو بوده و مستوجب حبس از ۶ ماه تا ۲سال میباشد و ممکن است تحت شرایطی به جزای نقدی تبدیل شود. بهتر است وکیل انتخاب کنید و با او به دادگاه بروید

سلام چنین امری در صلاحیت دادگاه کیفری دو بوده و مستوجب حبس از ۶ ماه تا ۲سال میباشد و ممکن است تحت شرایطی به جزای نقدی تبدیل شود

حمل گازهای بی‌حس‌کننده، بیهوش‌کننده و اشک‌آور، به حبس از شش ماه تا دو سال
و در صلاحیت دادگاه کیفری۲(عمومی)می باشد

طبق قانون قاچاق اسلحه و مهمات عیرمجاز مصوب۱۳۹۰.مجازات بی‌حس‌کننده، بیهوش‌کننده و اشک‌آور به حبس از دو تا پنج سال  است

سلام
گازهای بی‌حس‌کننده، بیهوش‌کننده و اشک‌آور، به حبس از شش ماه تا دو سال
در صلاحیت دادگاه کیفری۲(عمومی)می باشد