دعوای وصول چک حقوقی خواهد بود یا کیفری و بهترین راه واسه حل این مشکل چیه؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۸۸ #99545843

باسلام
دوسال پیش مبلغ ۲۰ میلیون از کسی قرض گرفتم و یک چک بدون تاریخ بهشون دادم که بعدا برن بگیرن ولی واسه گرفتن اقدام نکردن، از طرفی هم من مغازه ام رو به ایشون اجاره داده بودم و اجاره هاش رو طی دو سال پرداخت نکردن و من از ایشون طلب کار شدم،حالا این چک ۲۰ میلیونی رو توی یک توافق نامه ای که نوشتیم یک ماه پیش تاریخش مشخص شد که چه تاریخی برن بگیرن و از طرفی اظهار نامه ای پر کردن که این چک به شماره چک فلان رو اگه به حساب نریزید،برگشت می کنم و خسارت میگیرم و چک من رو به شرخر دادن و پشت نویس هم کسی دیگریست و من چونکه اجاره های دوسال رو نداده و حکم بدهی ایشون رو دارم پول رو واریز نکردم،که تهاتر کنم و ما باقی طلب ایشون رو بدم.
حالا با این مواردی که ذکر کردم آیا چک من حقوقی میشه یا کیفری بهترین راه واسه حل این مشکل چیه؟

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود چک ایشان حقوقی است.و با داخواست حقوقی علیه شما و ضامن قابل پیگیری است‌. شما هم دادخواست جداگانه برای وصول اجرت المثل مغازه باید بدهید. و دین های شما تهاتر نمیشود و هر دو در مسیری جداگانه و مستقل قابل تعقیب است. چون چک
اکنون دست شخص ثالث است و شخص ثالث به شما بدهکار نیست که دو دین تهاتر شود.