شکایت از پدر امکانپذیر است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۹ #99537052

سلام من دختر ۲۹ساله هستم در حال حاضر کار میکنم ولی حقوق زیادی نمیگیرم از زمانی که سرکار میرم پدرم پولی به من نداده خودمم نخواستم بگیرم رفتار پدرم با من مثله دختر بچه ۶ ساله است هربار خلاف علاقه اش کار کنم منو تهدید به کتک زدن و جلوگیری از کار کردن میکنه من از لحاظ روحی بهم ریختم‌ کلا همیشه استرس دارم نزاره سرکار برم از بچهگی همیشه منو مورد ضرب و شتم قرار داده ولی اون موقع کوچیک بودم نمیتونستم قانونی پیگیری کنم برادرم هم مثله خودش کرده ۲۴ ساعت مراقب منه حتی تلفن به دوستامم چک میکنن بیرون رفتن که دیگه اصلا نمیزارن میخوام جدا بشم از این فضا واقعا تحت فشارم ایا راهی هس که بتونه منو نجات بده راهنماییم کنیم لطفا

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام نظر به اینکه عاقل و بالغ و رشید می باشید میتوانید منزل مستقل تهیه کنید و شکایت علیه هرشخصی حتی پدر امکانپذیر می باشد.

سلام
بله میتونید منزلی تهیه کنید و تشریف ببرید و جدا زندگی کنید.