شخص در دادگاه هم حضور نداشتن، چه باید کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۲ #99498472

اینجانب در تاریخ ۶ فروردین ۹۸ خودروی خود را فروختم و قرار بر این شد کتبی خریدار متعهد شد که بعد از چهارده روز مابقی پول من را پرداخت نماید و اینجانب بعد از دریافت پول سند را به نام ایشان بزنم منتها از تاریخ فروش تا حالا این شخص نه تماسی داشته و نه گوشی جواب می دهد و نه خبری ازش هست شکایت کردم نه از ماشین من خبری هست نه شخص در دادگاه هم حضور نداشتن خ لطفا راهنمای بفرمایید با تشکر از سایت خوبتون

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید دادخواست مطالبه الباقی ثمن را بدهید و در صورت محکومیت توقیف اموال بخواهید

سلام
نمی دانم منظور شما از شکایت کردن چه بوده و چه شکایتی مطرح نموده اید اما از منظر حقوقی شما باید دعوی حقوقی مبنی بر الزام خریدار به تنظیم سند رسمی اتومبیل را که به وی فروخته اید و نیز مطالبه بقیه ثمن را که طلبکار هستید در دادگاه اقامه نماید و چنانچه به آن شخص دسترسی نباشد دادگاه پس از رسیدگی و احراز صحت ادعای شما غیابا حکم صادر خواهد نمود