درصورتی که از شخصی برگ سفید امضا گرفته باشم می توانم بابت طلبم آن را محکوم کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۸ #99490858

من از شخصی برگه سفید با اثرانگشت خود شخص دارم در صورت نوشتن متن و ادعای طلب . می توانم آن شخص را محکوم کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام چنانچه این سفید امضا بابت همان طلب مورد ادعای شما به شما داده شده و مستندات کافی در خصوص اثبات این موضوع دارید؛ و در واقع شمار را به نوعی در درج تعهد مالی یاد شده در برگ سفید مهر و امضا توکیل نموده باشد امکان درج طلب وجود دارد و در غیر این صورت استفاده بلاوجه سو استفاده از سفید مهر و سفید و جرم بوده و نبایستی چنین عملی را انجام داد.

با توجه به اینکه برگه فوق سفید امضاء می باشد در صورتی که مطلبی در آن درج نموده و نسبت به آن اقدام نمایید شخص مقابل می تواند تحت عنوان سوء استفاده از سفید امضاء از شما شکایت کند.