پیش خرید اپارتمان درصورتی که مبلغ تاخیر رو کم زده باشیم میشود از طریق دادگاه زیاد کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۹۶ #99414

پیش خرید اپارتمانی کردم و مبلغ تحویل اپارتمان رو روزی ۵۰هزار زدیم ولی بااینکه اگه مبلغ ثمن معامله۳۱۰میلیون تومان هست من میتوانم در مورد مبلغ تاخیر در تحویل اپارتمان مبلغ تاخیر را از دادگاه پیگیری کنم و از نظر کارشناس مبلغ تاخیری را زیاد کنم...چون سود پولم نمیشه با این وجود و هنوزم تحویل نداده اپارتمان رو ....

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر به دلیل اینکه طبق ماده 10 قانون مدنی طرفین قرارداد توافق کرده اند لذا دارای اعتبار میباشد.