آیا امکان برگشت نفقه ایشان وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۱۷۷ #99362805

من ۱۰ سال پیش از همسرم جدا شدم و حضانت دخترم با من است و با من زندگی می کند . بعد از سن ۱۸ سالگی پدرش،با تهدید یک اقرار نامه محضری مبنی بر عدم درخواست نفقه از ایشان گرفته‌است.

مشاوره حقوقی نفقه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام

فقط درصورتی ک دخترتان شغل پردرآمد داشته باشد میتواند پدرشان نفقه ندهند ولی وقتی که فرزندتان هیچ شغلی ندارد نفقه برعهده پدر هست تا زمانی که ازدواج نکرده و شغلی هم ندارد نگران نباشید هیچ اقدامی نمی‌توانند انجام دهند .

اقرار ناشی از اکراه یا اجبار فاقد اعتبار است و میتوانید آنرا ابطال نمایید.

با سلام در صورت اثبات اینکه اقرار با تهدید اخذ شده میتوانید

شما باید اقرارنامه ای که با تهدید دخترتان اخذ شده را بتوانید اثبات کنید صرف یک ادعا مشکل حل نمیشود.

باسلام نفقه ی دختر تا زمانی که ازدواج نکرده با پدرمیباشد متن اقرارنامه باید ملاحظه گردد

سلام
نفقه دختر تا زمان ازدواج بعهده پدر است اگر تا کنون نپرداخته است میتوانید مطالبه نمایید
راجع به اقرار محضری محتوا و نوع سند باید مطالعه و بررسی شود

بهتر است متن تنظیمی بررسی شود