چگونه سند را به نام خود زده اند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱۸۸ #99359506

بنده در منزلی ساکن هستم که متعلق به عمویم هست طبقه دوم در طبقه اول زن دوم عمویم که بعد از فوت زن اول گرفت زندگی میکند عمویم حدود بیست سال پیش فوت کرده چند وقت پیش من فیش عوارض شهرداری که به نام زن دوم تغییر کرده بود را دیدم در صورتی که عموی من یک فرزند از زن اول دارد که در خارج هست حتی اسم عمویم هم در شناسنامه ی زن دوم نبوده حالا پسر برادر این خانم رفته و از ما شکایت کرده که ما از اینجا برویم سوالی که دارم اینها چگونه سند را رفته اند به نام خود زده اند و ایا ما می توانیم کاری بکنیم چون پسر عمویم سالهاست درخارج زندگی میکند و حتی شناسنامه ایرانی ندارد ولی چون زن پدرش مریض بود گفت بعد فوت پدرش در خانه بماند لطفا بفرمایید ما چکار میتوانیم انجام دهیم ممنون از شما

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درودبرشما
اگر سندرسمی داشته باشند میتوانندتخلیه شمارابخواهندالبته خودصاحب سند امااگر مدارکی دال براینکه جعل داریدمیتوانیدبه دادستان اطلاع دهید.

سلام
شما صرفا می توانید با مراجعه به اداره ثبت اسناد و املاک نحوه مالکیت ایشان را پرس و جو نمایید و سوابق نقل و انتقال از نام عمویتان به نام زن عموی تان را بررسی کنید