پدرم مجهول المکان است، چه کار کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۳۲ #99324749

سلام من مدتیه دادخواست اذن در ازدواج داده ام موقع ثبت دادخواست کد ملی پدرم را دادم ولی نشانی از اون ندارم به صورت خودکار نشانی زن دوم پدر ثبت شده که دختراش اونجا ساکنن الان برام ابلاغیه اومده که خوانده در آن نشانی شناخته شده نیست و به مدت ۱۰ روز مهلت دارین نشانی درست رو ثبت کنین حالا که نشانی ندارم و پدرم مجهول المکانه چه کار کنم؟ آیا میشه مجهول المکان بودن پدرم رو به جای نشانی ثبت کنن؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درراستای ابلاغیه مبنی براعلام نشانی جدید ، چنانچه ادرسی ازپدر ندارید از دادگاه تقاضای نشر آگهی کنید .

سلام به شعبه اعلام کنید که نشانی را نمیدانید تا انتشار اگهی کنند

سلام.دادگاه اقدام به انتشار آگهی می کند و پرونده و جریان رسیدگی ادامه پیدا می کند‌ نیاز به کار خاصی نیست‌