برای وصول طلب بدون در دست داشتن چک یا سفته از راه قانون میشه برای بازگشت پولم اقدام کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵۵۳ #99318919

با سلام،
من سال گذشته در یک صندوق قرض الحسنه ای که یکی از دوستان معرفی کرده بود شرکت کردم،بعد از پرداخت ۱۰ میلیون در قالب ۵ قسط ۲ میلیونی قرار بود آذر سال قبل وام من که مبلغش ۱۰۰ میلیونه پرداخت بشه،اما نه وام پرداخت شد نه اقساط بازگردانده شدن
متاسفانه چون اینکار از طریق دوستم بود نه قراردادی نوشته شده نه سفته و چکی گرفتم، اقساط هم از اردیبهشت ۹۸ تا شهریور ۹۸ پرداخت شده
اطلاعاتی هم که از اون بانی وام دارم محدود به چند شماره تلفن - آدرس منزل پدرش و شماره حسابشه
از راه قانون میشه برای بازگشت پولم اقدام کنم؟ راهش چیه؟ ممنون

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
بدوا توصیه میگردد با ارسال اظهارنامه رسمی از طریق دفتر خدمات قضایی مطالبه واسترداد وجوه پرداختی خودرا بنمایید وبا دردست داشتن سابقه ابلاغ اظهارنامه وسایر مستندات منجمله قبوض واریز وجه از طریق مراجع قضایی دادخواست مطالبه وجه را بنمایید
یاداور میگردد اصولا اینگونه صندوقها که خودش جوش تشکیل میگردند دارای اساسنامه داخلی میباشند که همه اعضا انرا امضا کرده اند واگر چنین اساسنامه ایی وجود داشته باشد باید با رعایت مفاد اساسنامه اقدام به مطالبه نمایید

هر کس مالی به دیگری میدهد ظاهر بر عدم تبرع است و اگر کسی مالی را به دیگری تادیه کند بدون آنکه مقروض به آن باشد میتواند آن را استرداد کند. در اثبات ادعای خود کافی است موضوع صندوق قرض الحسنه را برای قاضی با دلایل مثبت اثبات کنید تا بتوانید حق خود مطالبه کنید