پیشنهاد شکایت کیفری شخص کلاهبردار جهت مجازات را هم می دهید؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۴۷۹ #99290521

سلام بنده برای خرید یک دستگاه بعد از پسند و صحت ان در تلگرام ،مبلغ ۸ تومن به ایشان واربز کردم ولی نه خبری از دستگاه شد و نه خودش، با پرسو جو در بانک و تماس با صاحب حساب متوجه شدم ، شماره حساب بنام مغازه داری است که به صورت غیر حضوری منتظر واریز پول موبایل سفارشی توسط متهم و ارسال گوشی به ایشان بود بنده یک شکایت حقوقی از صاحب حصاب کرده ام. حال ایا شما پیشنهاد شکایت کیفری مخصوصا شخص کلاهبردار جهت مجازات راهم می دهید؟ یا همان حقوقی برای اثبات جرم برای بازشگت کامل پول بنده بسنده میکند؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
با دلایل و مدارک می توانید به جرم کلاهبرداری شکایت کنید.

شما باید به جرم کلاهبرداری شکایت نمایید

سلام برای کلاهبردار اصلی با داشتن فیش واریزی شکایت خودرا از طریق دفاتر الکترونیکی قضایی ثبت نمایید موفق باشید

سلام وقت بخیر
در صورتیکه ادله کافی در اختیار داشته باشید میتوانید شکایت کلاهبرداری را ثبت نمایید.

شکایت کیفری برای اثبات جرم و مجازات متهم است و شکایت حقوقی برای مطالبه ضررو زیان شما. می تواند با دلایل و مدارک خود شکایت کیفری کلاهبرداری نمایید.

باسلام
در موضوع شما طرف مرتکب جرم شده و شما میتوانید هم شکایت کیفری بکنید وهم شکایت حقوقی جهت مطالبه وجه پرداختی کنید

درود .از مصادیق بارز کلاهبرداری میباشد .