میزان اقساطی که قاضی برای اقساط مهریه ام در نظر خواهد گرفت چه قدر خواهد بود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۶۲ #99275785

سلام بنده ۹۰ گرم طلا مهریه ام است و حال اجرا گذاشتم باتوجه به وضع همسرسابقم میدانم که دادخواست اعساروتقسیط را خواهد داد سوال اول اینکه باتوجه به میزان مهریه بنده که مبلغ ناچیزی است وباتوجه به وضعیت وحقوق ایشان که یک میلیون ودویست تومن است کمترین پیش قسطی که قاضی ممکن است برایشان درنظربگیرد چقدراست و درصورت تقسیط مابقی مهریه ایا مثلا اگرماهی ۳۰۰تومن مقررشود بدهد نسبت به نرخ روز میباشد یا تا آخر اقساط به همان مبلغ میباشد.

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

میزان پیش قسط با توجه ب ادله ی شما و همسرتان در روز دادگاه مشخص میشود و هیچ گونه معیاری ندارد حتی در مواردی دیده شده قضات پیش قسط تعیین نکرده اند ،و از میزان درامد همسرتون اگر دارای فرزند باشید یک چهارم در غیر این صورت یک سوم به عنوان اقساط مهر محسابه میشود