آیا گرفتن تعهد کتبی و درج عنوان عدم همکاری در شرکتهای رقیب قانونی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۴۳ #99261918

با سلام . کارفرما پس از ۱۰ سال در انتهای سال ۹۸ اعلام عدم ‌نیاز کرد. در هنگام ‌تسفیه در پایان فروردین ۹۹ ادعای دریافت سفته به ‌مدت ۱ سال جهت عدم افشای اطلاعات شرکت و نیز همکاری با شرکتهای رقیب، شده است در غیر این صورت سنوات و طلب حقوق اینجانب را پرداخت‌ نمیکند‌. ایا دادن سفته تنها به ‌بعنوان حسن انجام کار مشکلی ایجاد نمیکند.؟؟ آیا گرفتن تعهد کتبی و درج عنوان عدم همکاری در شرکتهای رقیب قانونی است و قابل پیگیری قضایی؟؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله منع قانونی ندارد
اقدامات ذیل را انجام دهید
۱. در سفته عبارت تضمین بابت حسن انجام کار را درج کنید و در قرارداد به تودیع سفته اشاره کنید.
۲. گرفتن رونوشت از سفته به همراه رونوشت کارت ملی تحویل گیرنده سفته در یک برگ
۳. امضاء و اثرانگشت تحویل گیرنده با درج عبارت «اصل سفته فوق دریافت شد» به همراه تاریخ