مجازات فرار برای بار سوم از خدمت حبس است؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۷۳ #99255712

من برای بار سوم از خدمت فرار کردم و به مدت یک ماه به خدمت نرفتم، حالا خودم زو معرفی کردم و باید برم دادسرا، حکم قاضی چیست؟ حبس میده بهم؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
مجازات این جرم دو تا شش ماه حبس می‌باشد
ولی اظهار ندامت و پشیمانی و تخفیف مجازات کنید
تا قرار تعلیق مجازات صادره شود

با سلام
بستگی به شرایط و مدت غیبت و مرتبه فرار سرباز دارد. به طور کلی، اگر یک سرباز به مدت معینی از خدمت نظامی غایب شود، مدتی به نام اضافه خدمت برایش تعیین می‌شود. مدت این اضافه خدمت اگر تا سه ماه غیبت باشد معمولا به این افراد ۳ ماه اضافه خدمت تعیین می‌شود. اگر غیبت بیش از سه ماه باشد، ممکن است ۶ ماه اضافه خدمت برای آنها تعیین شود. در صورتی که غیبت بیش از یک سال باشد، علاوه بر اضافه خدمت، افراد به عنوان سرباز فراری به مراجع قضایی معرفی می‌شوند و ممکن است مجازات‌هایی مانند زندان و کاهش حقوق شهروندی مانند تحصیلات در مقاطع بالاتر، برخی خدمات بانکی مانند دریافت تسهیلات و یا عدم تعلق گرفتن گواهی کسب برایشان تعیین شود.

سلام مجازات قانونی حبس می باشد ولی امکان تبدیل و یا تعلیق وجود دارد

با سلام
بنابر رویه ، تا دومرتبه فرار مجازات جزای نقدی هست و برای مرتبه سوم مجازات حبس محتمل تر میباشد

سلام هم وطن گرامی
مطابق قانون خاص مجازات حبس محکوم خواهید شد. اما در صورت همکاری و معرفی خودتان به دادگاه نظامی، قضات معمولا مجازات شما را تعلیق یا به جزای نقدی تبدیل می کنند.
در خصوص سربازان باتوجه به شرایط احوالشان قضات همیشه نرمش نشان داده و تلاش را بر کمک به سربازان برای اتمام دوره خدمت می گذارند. البته بهتر است باهمراه کفیل به دادسرا مراجعه کنید

با سلام
مجازات شما وفق بند ب ماده ۶۰ قانون مجازات جرائم نیروهای مسلح، دو تا شش ماه حبس خواهد بود هرچند با عنایت به مدت زمان کوتاه فرار، احتمالا این مجازات به جزای نقدی یا حبس تعلیقی تبدیل خواهد شد.

باسلام ودرود خیر نگران نباشید چون فرارتان کم است ومراجعه کردید داد گاه نظامی حبس تعلیقی یا جزای نقدی می‌دهد.