آیا با مدارک فوق الذکر میتونم جرم خیانت در امانت را ثابت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۷۹ #99241727

با سلام
من ۴ ماه قبل از برپایی مراسم عروسی تعدادی وسایل برای شروع زندگیم خریدم مثل یخچال و تلویزیون و ماشین لباسشویی و غیره که خانمم ۲ ماه قبل از عروسی مهریه را گذاشت اجرا و همه چیز به هم خورد من هم در دادگاه حقوقی شکایت استرداد وسایل کردم که حکم رد مال غیر به نفع من صادر شد و بعد از نهایی شدن رای اجرائیه کشیدم که خانم یک بار در یک لایحه گفت وسایل را بخشیدم و در لایحیه دوم گفته فروختم و در صورت جلسه کلانتری هم گفته هدیه دادم من به دفتر خدمات قضایی مراجعه کردم و شکایت خیانت در امانت کردم و در داخل متن شکواییه نوشتم طبق دادنامه ....من مالک وسایل شدم و پیش این خانم امانت بوده و طبق اظهارات کتبی خانم خیانت در امانت صورت گرفته که هم کپی دادنامه و هم کپی لوایح و صورت جلسه کلانتری را ضمیمه شکایتم کردم.

مشاوره حقوقی خیانت در امانت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق ماده ۶۷۴تعزیرات و مجازات های بازدارنده:

هر گاه اموال منقول و غیر منقول یا نوشته هایی از قبیل سفته و چک و قبض و نظایر آن به عنوان اجاره یا امانت یا رهن یا برای وکالت یا هر کار با اجرت یا بی اجرت به کسی داده شده و بنا بر این بوده است که اشیا مذکور مسترد شود یا به مصرف معینی برسد و شخصی که آن اشیاء نزد او بوده آنها را به ضرر مالکین یا متصرفین آنها استعلام یا تصاحب یا تلف یا مفقود نماید به حبس از ۶ماه تا سه سال محکوم خواهد شد.

کارشناس حقوقی مهدی کوکبی خمین