در روابط بین موجر و مستاجر

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۰۳ #9922

با سلام. آیا مستاجری که به صورت رهن کامل قرارداد بسته در اواخر قرارداد می تواند اعلام کند پول پیش من را بدهید تا خالی کنم و اجازه ورود مستاجر جدید برای بازدید را ندهد؟طبعاً در آنصورت مالک مجبور خواهد بود تمام مبلغ را به وی بدهد و سپس مستاجر جدید بگیرد که عملا ًدر کشور ما چنین چیزی عرف نیست و مالک معمولاً پول رهن را از مستاجر جدید میگیرد و به مستاجر قبلی برای تخلیه می دهد. اگر مستاجر قبلی اجازه بازدید ندهد و در عین حال پولش را مطالبه کند چه اتفاقی می افتد؟

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستاجر حق دارد که برای بازدید مستاجر جدید به موجر اجازه ندهد.در این صورت با پایان مهلت اجاره . مستاجر میتواند طبق شرایط اجاره نامه از موجر بابت دیر کرد مال الاجاره دادخواست ضرر و زیان تقدیم دادگاه کند.

موفق باشید