آیا برای گرفتن بیمه بیکاری باید در آخرین شرکت شش ماه بیمه داشته باشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۵ #99209334

با سلام. ببخشید من تقریبا یک سال و نیم در یک شرکت کار میکردم و بیمه بودم بعد از تقریبا یک سال بیکاری دوباره در شرکت دیگری شاغل شدم که قرار داد شش ماهه بود ( از مهر ۹۸ تا آخر اسفند ۹۸ ) که به علت بیماری کرونا و شرایط خانواده از ۲۰ اسفند دیگه نتونستم برم سر کار و حالا از شش ماه کامل بیمه در شرکت دوم چند روز کم دارم ... ضمن اینکه من اصلا برای گرفتن دفترچه بیمه اقدام نکردم. میخواستم ببینم اولا آیا برای گرفتن بیمه بیکاری باید در آخرین شرکت شش ماه بیمه داشته باشم یا به صورت کلی حساب میشه؟ ینی برای گرفتن بیمه، مدت شش ماه یا در بعضی جاها من دیدم گفتن یکسالی که گفتن باید مستمر و در یک شرکت باشه؟ و دوم اینکه الان که بیکارم میتونم برای دفترچه ی بیمه تامین اجتماعی اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
آخرین فعالیت برای شرکت ۶ ماه سابقه بیمه از آن شرکت داشته باشید