نحوه ابطال آرای اداره کار چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۲ #99191299

با سلام
اداره کار رای مبنی به بازگشت به کار دو سال پیش داده و رای قطعی و اجرا شده است.
پس از دو سال از شعبه صادر کننده رای تماس گرفتند و می گویند حتما باید استعفا بدهی و گرنه رای را ابطال می کنیم.
سئوال:۱- آیا رای قطعی را می توانند ابطال نمایند؟
۲- در اینصورت هیات می تواند ابطال کند یا شخص یا مرجع بالاتر؟
۳- آیا ابطال خود یک رای هست که باید مستدل باشد و قابل اعتراض هست؟
۴- اگر قابل اعتراض باشد، به چه مرجعی باید اعتراض نمود؟
ممنون

مشاوره حقوقی اداره کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در دیوان عدالت اداری میتوان ابطال مصوبات مقررات دولتی و عمومی غیردولتی را خواست نسبت به آرا هیئت های حل اختلاف تنها میتوان به شعب دیوان عدالت اداری اعتراض کرد .