چگونه میتوانم مشکلم را با تعاونی مسکن حل کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۱ #99178619

با سلام
اینجانب یک زمین به متراژ ۲۰۰ متر در روستا دارم که سال ۸۳ نامه از شورا روستا گرفته و پس از مراجعه به تعاونی مسکن روستایی پروانه ساخت گرفتم الان که زمین خود را محصور سازی کردم دهیار اعلام میکنه که زمین در طرح الهادی میباشد و پروانه ساخت من قبل از طرح گرفتم

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر زمین شما در طرح عمرانی باشد یا باید آن را ظرف حداکثر ۱۸ ماه از شما بخرند و وجه آن را به شما بپردازند و طرح خود را اجرا کنند
یا باید شما با توجه به پروانه ساخت خود را انجام دهید و فقط باید تعهد دهید که چنانچه خواستند طرح را اجرا کنند نسبت به مستحدثات ادعایی نداشته باشید