شکایت یک املاک از اینجانب به شورای حل اختلاف، به نتیجه خواهد رسید؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۷۷۰ #99153855

سلام
من چند ماه پیش ملکی را جهت اجاره در سایت دیوار آگهی کردم و چون میدانستم که از املاک هم با من تماس میگیرند پایین آگهی خود نوشتم کمیسیون این واحد یک طرفه میباشد اگر کسی با من از این طریق تماس گرفت، املاکی جهت اجاره ملک من تماس گرفت و من گفتم به توجه به شرایط آگهی اگر قبول دارید فایل کنید که ایشان قبول کردند، بعد از مدتی برای نوشتن قرارداد با من تماس گرفتند و من خانه را به آن شخص اجاره دادم بگذریم از اینکه بیشتر هماهنگی ها رو با مستاجر خودم انجام دادم، روز تحویل دادن خانه به مستاجر به بنگاه رفته و بعد از اینکه تمام از مستاجر بنده کمسیون خود را گرفتند به من گفتن که تا پول ندی قرارداد را نمیدهیم به شما و وقتی گفتم ما با هم توافق کردیم، گفتند منشی ما اشتباه کرده آگهی شما رو فایل کرده و شروع به تهدید و اینکه حسابتو مسدود میکنم، پدرتو در میارم بعدش از من به شورای حل اختلاف شکایت کرده بابت ندادن کمسیون، در صورتی که ایشان حق نداشته وقتی شروط من را قبول نداره با من تماس بگیره و اگهی من را فایل کند.
میخواستم ببینم حرفش به جایی میرسه یا نه؟
ممنون میشم جواب منو بدین

مشاوره حقوقی شورای حل اختلاف
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما باید حق دلالی را پرداخت کنید چون از امکانات بنگاه در هر صورت استفاده کردید

سلام شما باید از طریق اتحاده املاک به علت تخلف صاحب بنگاه مبنی بر عدم تحویل نسخه قرارداد اعلام شکایت کنید . در خصوص حق کمیسیون مطابق متن آگهی از خود دفاع کنید . ضمن این که اظهارات مستاجر هم راهگشا می باشد .

شکایت املاک به نتیجه می رسد

سلام
می توانید به استناد آگهی از پرداخت کمیسیون طبق تعرفه امتناع کنید.با اصل اگهی ک دارید

اگر آگهی را از سایت حذف نکرده و ویرایش نکرده باشید. می توانید به آن استناد کنید

اگر اصل آگهی را داشته باشید ممکن است بتوانید به استناد آگهی از پرداخت کمیسیون طبق تعرفه امتناع کنید.