آیا ادعای دفترخانه صحت دارد یا خیر؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۳۹ #99130004

سلام خواهرم در دفترخانه رسمی به همسرش اجازه ازدواج مجدد به صورت سند رضایت نامه غیرمالی داده است اکنون زوجین خواستار ابطال سند می باشند ولی دفترخانه مدعی است امکان ابطال وجود ندارد. لطفا راهنمایی کنید چه راه حل قانونی برای ابطال وجود دارد و آیا ادعای دفترخانه صحت دارد یا خیر؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه زوجه امکان ازدواج مجدد را با اراده شخصی خود به زوج اعطا نموده است ،لذا با همین اراده می تواند از این اذن رجوع نماید.
شما پس از مراجعه به دفترخانه اسناد رسمی، خواهان رجوع از اذن ازدواج مجدد شوید.

سلام
به نظر رجوع زوه از اذن خود امری قانونی است و لذا هتر است اقدام به تنظیم ستندی مبنی بر رجوع از اذن نمایید

سلام
اجازه ازدواج قابل رجوع است لذا زوجه می تواند بجای تقاضای ابطال سند اجازه ازدواج از اجازه اش رجوع کند و سند رجوع از اجازه تنظیم شود.

ادعای دفتر خانه صحت ندارد زیرا هر سندی که با رضایت ثبت میشود با رضایت طرفین از بین می رود و فسخ می شود و میتوانند به دفترخانه دیگری مراجعه کنند