میتونم اجازه بازدید ندم به مالک جدید با این که در قرار داد قبلی ذکر شده؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۸۲ #99125603

سلام من ملکی را اجاره کردم و در قرار داد قید شد که مالک هرگاه قصد فروش داشت مستاجر همکاری کند و من بازدید دادم و ملک به فروش رفت حالا مالک جدید دوباره قصد فروش دارد بنده میتونم بازدید ندم به مالک جدید با این که در قرار داد قبلی ذکر شده این موضوع؟

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

عرض سلام و ادب
با توجه به اینکه قرارداد اجاره نمی‌تواند مانع از فروش ملک شود و فروش ملک نیز منافاتی با قرارداد اجاره ندارد(البته در صورت اطلاع و رضایت خریدار)،قاعدتا هرآنچه که مستلزم خرید و فروش ملک هست نیز دچار خدشه نشده و از این حیث شما نمیتوانید مانع از انجام چنین امری شوید.البته درصورتی که بازدید ها از منزل،موجبات مزاحمت علیه شما را ایجاد کرده با ارائه دلایل محکمه پسند،حق شما جهت اقامه دعوا علیه مالک محفوظ است.
موفق باشید