آیا دوباره دادگاه تشکیل میشود و من دوباره برای دادن آزمایش به پزشکی قانونی باید برم یا رای صادر میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۴ #99124868

همسرم فوت شده و پدر شوهرم به خاطر اعتیاد از من شکایت کرد و من چون به خاطر گفته خود پدر شوهرم که نمیخواد دادگاه بری من میرم صلح و سازش میزنم من پس از نامه کلانتری به پزشکی قانونی و دیدن ابلاغیه دادگاه به خاطر حرف پدر شوهرم نه به دادگاه رفتم و نه به پزشکی قانونی و رای دادگاه به نفع پدر شوهرم صادر شد و حضانت پسرم که ۸ ساله است را به پدر شوهرم دادن و پسرم را از من گرفت و من هم با گرفتن وکیل و ثابت کردن به دادگاه و رفتن به پزشکی قانونی ثابت کردم که اعتیاد ندارم و حضانت پسرم به نفع من صادر شد و پدر شوهرم با حق اعتراضی که داشت به حکم دادگاه اعتراض کرده مبخوام بدونم آیا دوباره دادگاه تشکیل میشود و من دوباره برای دادن آزمایش به پزشکی قانونی باید برم یا رای صادر میشود است؟ به نظر شما رای حضانت به نفع پدر شوهرم صادر میشود یا نه؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، تشکیل جلسه در تجدیدنظر بستگی به نظر مقام قضایی دارد، در خصوص حضانت نیز چنانچه پدرشوهر شما نتوانند عدم صلاحیت شما را اثبات کنند، رای بدوی تایید و حضانت با شما خواهد بود.

با درود
ممکن است مجدد به پزشک قانونی معرفی شوید.
در مرحله تجدیدنظر چه شود قابل پیش بینی دقیق نیست.

با توجه به اینکه یکبار به پزشکی قانونی مراجعه کرده‌اید مراجعه مجدد نیاز نیست مگر پدر شوهرتان به نظریه پزشکی قانونی اعتراض کند

اگر پدر شوهر شما تجدیدنظرخواهی کردند اصولا تجدید نظر به استناد ادله بدوی رای خواهد داد مگر نقصی در ادله مشاهده شود

درود
اگر لازم باشد مجدد به پزشکی قانونی ارجاع می دهند. اگر شما صالح باشید حضانت را از شما نمی گیرند.

اولا تشگیل جلسه تجدیدنظر با تشخیص دادکاه است
دوما شاید مجددا به پزشگی قانی جهت تست مرفین و بررسی دقیقتر معرفی شوید
در آخر چنانچه مشگل اعتیاد و سایر شرایط مقرر در قانون مبنی بر سلب حضانت را نداشته بلشی
نخیر حضانت بچه با شما خواهد بود

با سلام واحترام این موارد بستگی به شرایط طرفین و بررسی آن دارد اصولا حضانت را در اختیار مادر قرار میدهند و معمولا به د‌لیل رابطه احساسی و غیرقابل کتمان فرزند‌ان با ماد‌ر اولویت حضانت با اوست. د‌ر واقع اگر ماد‌ر از لحاظ اخلاقی و صلاحیت شخصی و مالی مشکلی برای نگهد‌اری از فرزند‌ان ند‌اشته باشد‌ و اگر د‌ر این خصوص اختلافی ایجاد‌ شود‌، حضانت فرزند‌ان را به ماد‌ر می‌د‌هد‌. در نتیجه حضانت با شماست مگر شرایط دیگری از جمله اعتیاد و سو رفتار و.... وجود داشته باشد موفق و پیروز باشید با احترام
صلاح الدین عالمی