اینکه اعلام کنه مادربزرگم در شرایط روانی خوب نبوده؛ چنین ادعایی بعد فوت مادربزرگم از طرف عمه قابل پیگیری هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۱۸ #99100313

با سلام.
پدر من قبل از مادر بزرگ فوت شد. بعد از فوت پدرم، عمه من ادعای طلب ارث مادربزرگم ( در صورتی که مادربزرگ زنده هست ) را داشت. اما مادر بزرگم تمامی ارثی که از پدرم بهش رسیده بود رو گفت نمیخوام. طبق وکالتی که به شخص سوم داد، تمام ارث پدرم رو به ما داد و سند هاشم آمده. اما ترس ما این هست بعد فوت مادربزرگ، عمه بره به دروغ اعلام کنه مادربزرگم در شرایط روانی خوب نبوده. آیا چنین ادعایی بعد فوت مادربزرگم از طرف عمه قابل پیگیری هست؟ آیا تست سلامت عقلی از طرف هر شخص روانپزشک داده میشه؟ و میشه یه روانپزشک ببریم پیش مادربزرگ که سلامت عقلی اون رو تایید کنه و برای محکم کاری داشته باشیم؟ مادربزرگ به علت مشکلات کمر، زانو و ... امکان رفت و آمد به پزشک قانونی نداره

مشاوره حقوقی ارث
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر اثبات این موضوع دشوار است مگر دلایل متقن و قوی داشته باشید که ایشان محجور می باشد

سلام شما در دفترخانه اسناد رسمی وکالت گرفتید چنانچه مادر بزرگتان از نظر سلامت روانی مشگل داشت سردفتر اجازه نمی داد وکالت نوشته بشه و برای محکم کاری خودتان میتوانید مادربزرگتان را به پزشگی قانونی برده وبنابه درخواست شخصی خودتان سلامت روانی مادر بزرگتان را دریافت کنید

سلام

برای اثبات حجر مادر بزرگ پس از مرگ نیاز به دلایل محکم و قانونی از جمله سابقه بیماری روانی و زوال عقل در آن تاریخ وجود دارد.به نظر میرسد در صورت سلامت عقل ایشان نمیتوانند برای شما مشکلی ایجاد کنند تست سلامت عقل پیش متخصص دلیل قانونی برای شما نیست اما میتواند برای قاضی اماره ای جهت علم قاضی باشد.