چگونه چک برگشتی را پیگیری کنیم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۴ #99096850

تعدادی چک برگشتی از مشتری ها با مبالغ خرد از ۳۰۰ تومان تا ۷ میلیون تومان دارم باید چگونه پیگیر شوم؟ اصلا نمیدانم باید چگونه پیگیری کنم

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما هم از طریق دفتر خدمات قضایی میتوانید پیگیری نمایید و هم از طریق اداره ثبت،نسبت به این امر حتما با وکیل دادگستری مشورت نمایید

سلام
دادخواست مطالبه وجه چک بدهید.

با سلام.
مطالبه وجه چک با توجه به شرایط آن از چهار طریق امکان پذیر می باشد:
۱.درخواست اجراییه از اداره ثبت
۲.دادخواست حقوقی به دادگاه عمومی حقوقی از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی
۳.شکایت کیفری دادسرا از طریق ثبت در دفتر خدمات الکترونیک قضایی
۴.درخواست اجراییه چک صیادی از طریق ثبت در دفتر خدمات الکترونیک قضایی.

ازطریق اجرای ثبت اقدام کنید

سلام
میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه چک به انضمام خسارت تاخیر تادیه را مطرح نمایید