در صورت برائت اینجانب از پرونده چه حقوق و جبران ضرری اعم از مادی معنوی، اجتماعی و حیثیتی برای اینجانب محفوظ است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۸۱ #99080680

با سلام
از یک سال پیش پرونده ای علیه اینجانب تشکیل شده که متهم اصلی من نیستم و فقط نام، نام خانوادگی و نام پدر متهم اصلی با اینجانب شباهت دارد و شاکی نیز اذعان دارد که شخص متهم من نیستم و شخص دیگری است، و معلوم نیست دادگاه یا کلانتری یا هر واحد دیگری بر چه اساسی کد ملی من را در پرونده وارد کرده اند، لذا تمامی مراحل قانونی پرونده طی شده و به مرحله اجرای احکام رسیده و حساب بانکی اینجانب نیز مسدود شده است، خواهشمندم راهنمایی فرمائید در صورت برائت اینجانب از پرونده چه حقوق و جبران ضرری اعم از مادی معنوی، اجتماعی و حیثیتی برای اینجانب محفوظ است؟

مشاوره حقوقی افترا
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت برائت شما و اثبات اینکه مراجع قضایی این کار را کرده اند ، قانونا ضرر و زیان وارده از نظر مادی و معنوی را مطالبه کنید.

طبق قانون مسوولیت مدنی ضرر و زیان وارده از نظر مادی و معنوی را مطالبه کنید.

با سلام
در صورت اثبات این امر و برائت شما ، هر گونه خسارت مالی و حیثیتی بر شما وارد شده باشد میتوانید بر علیه ارگان یا نهادی که شما را متهم جلوه داده اقامه دعوی نمایید .