آیا میتواند بدون اطلاع بنده به پشت بام تردد کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۳ #99076332

سلام
ما دو واحد مسکونی هستیم که طبقه پائین کتبی با امضا دوشاهد حق استفاده از حیاط بهار خواب را به اینجانب داد و بنده هزینه ایزوگام و غیره ره به عهده گرفتم به مالک مغازه هم گفتم با اینکه از وقت خرید اصلا به پشت بام نیامده بود احتمالا نظر پول دارد گفت کلید پشت بامو بزار روش منم حق استفاده دارم که با توجه به مقررات بنده درب را باز گذاشتم ولی گفتم چون بهار خواب اینجانب پنجره دارد و فقط در صورتی که نسبت به بررسی دودکش و هواکش مغازه کاری داشتی باید به من اطلاع بدهی گفت نه هر موقع دلم خواست میام منم گفتم جرات داری بیا و اینجوری مونده آیا میتواند بدون اطلاع بنده به پشت بام تردد کند چون بهار خواب من پنجره دارد و ملکم مسکونی است اصلا با چه عنوانی میتواند به پشت بام تردد کند در صورت عدم اطلاع میتوانم نسبت به ایجاد مزاحمت و دید بر بهار خواب مانع شوم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پشت بام مشاع بوده و همه ساکنین حق استفاده دارند

بلی. پشت بام جز مشاعات است و ایشان می توانند تردد کنند

با توجه به مشاعات بودن پشت بام شما نمی توانید از حق استفاده ایشان از پشت بام ممانعت نماییدمگر خلاف آن باهم توافق نموده باشید

درود
پشت بام جز مشاعات است و ایشان می توانند تردد کنند، مگر اینکه بر عدم استفاده یکی از ساکنین توافق شده باشد.

با سلام
بر اساس قوانین پشت بام جز مشاعات بوده و هریک از متصرفین می توانند مانع از تصرفات اختصاصی اشخاص دیگر گردند مگر آنکه به موجب قرارداد این موضوع بین طرفین حل شده باشد که توافق نافذ و صحیح است .

باسلام
کلا پشت بام و حیات جزئ مشاعات ملک بوده و هریک از مالکین دو طبقه هم در استفاده وهم در هزینه ها از جمله ایزوگام پشت بام شریکند مگر اینکه خلاف اصول وقانون با همدیگه شرط کردید.که در این صورت موافق توافق خودتون میتونید عمل کنید.