گوشی همسرم رو دزدیدن و همسرم تو کلانتری شکایت کرده؛ این ابلاغیه براش اومده؛ چه معنی دارد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۱۹ #99010108

موضوع ابلاغیه: ابلاغیه احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط
سایر اطلاعات: مهلت حضور ۵ روز از تاریخ ۱۳۹۹/۹/۱۲
علت حضور:ارایه دلیل دعوی فلان به طرفیت مبنی بر سرقت مستوجب تعزیر با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ میگردد
ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر اینصورت مطابق مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد
یعنی چی؟

مشاوره حقوقی سرقت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شعبه دادسرا ایشان را جهت اخذ توضیح و ارائه دلایل احضار نموده است.حتما مراجعه نمایند.

ظرف ۵ روز از ابلاغ باید مراجعه و اظهارات خود را بعنوان شاکی مطرح کنید وگرنه شکایت شما بعلت عدم پیگیری رد خواهد شد

باسلام
با دلایل و مدارک خود به مرجع رسیدگی کننده مراجعه کنید و مدارک و ادله خود را ارائه دهید

در مهلت که احضار کردن حضوریافته از دفاع کن

در مهلت مقرر باید حضور یافته و دلایل و مستندات خویش را ارائه نماید

در مهلت تعیین شده باید دلایل خود را به شعبه ارایه نمایید

سلام
در این مهلت باید مراجعه و دلایل تون رو ابراز کنید.