با این تفاسیر آیا برادر می تواند ادعای حق کسب و کار کند یا هر ادعایی که به ضرر بقیه وراث شود؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۱۷۱ #99003961

با سلام
مادر بنده و دو خواهرش به همراه یک برادر وارث قانونی یک باب منزل مسکونی و دو دهنه مغازه هستند
برادر ایشان به مدت ۴۰ سال مغازه را در تصرف داشته که در محضر او حق کسب و کار ۴۰ ساله را بخشیده و خواهرها اجاره این مدت را بخشیده اند و به برادر مهلت داده شده که طی دو ماه در صورت فروش ملک باید تخلیه کند و در غیر اینصورت اجاره بها بپردازد. برادر حاظر نشده بابت اجاره بها قولنامه تنظیم شود و هر ماه مبلغ ناچیزی را به حساب خواهر ها به عنوان اجاره واریز می کند.
تحریر ترکه برای اموال انجام شده است.
آیا لازم است به جز دادخواست تقسیم ترکه اقدام دیگری انجام شود؟

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

هر ورثه می تواند علیه ایشان دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف تقدیم نمایند

با سلام
در سوال مذکور ورثه می توانند علیه ایشان دادخواست خلع ید و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف تقدیم نمایند .

چنانچه برادر نسبت به تخلیه اقدام نمی کند
سایر وراث می توانندتقاضای خلع ید و مطالبه اجرت المثل کنند

درود بر شما، فی‌الحال نیاز به اقدام خاصی نیست، لکن چنانچه ایشان اقدام به تخلیه نکنند، وراث میتوانند دادخواست خلع ید به طرفیت ایشان مطرح نمایند.

درود
اقدام دیگری فعلا نیاز نیست.

نیازی نیست ولی اگر خواستین میتوانید اجاره را کارشناسی کرده اجاره بها واقعی مطالبه نمایید

درود بر شما
با توجه به عدم تنظیم قرارداد اجاره و عدم توافق بر اجاره بها ، دادخواست تخلیه و مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را مطرح نمایید ‌ .