همسرم از من مهلت خواسته، برای معلق ماندن پرونده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۵۲ #98983537

با سلام
وکیلی برای حق طلاقم گرفتم و یک مقدار پیش پرداخت هم تقدیم کردم، به دلیل اینکه همسرم از من وقت خواسته، مایلم پرونده مسکوت بماند، امروز برای من پیامک ارجاع به شعبه و شماره پرونده ارسال شد.
چکار کنم من؟
اگر نرم سراغ پرونده چی میشه؟
و پول وکیل را باید کامل بدم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قرار رد صادر میشود
حق الوکاله وکیل را بایستی بپردازید

سلام
مطابق قراردادکه با وکیل دارید عمل کنید
قرار رد دعوا صادر می شود توسط دادگاه

وکیل خواسته شما را بر اساس وکالتنامه انجام داده است و مستحق اجرت بر اساس قرارداد خصوصی است.

با سلام
مسکوت گذاشتن پرونده در قانون دیده نشده ولی می توان با ارایه درخواست سازش از طرف شما یا همسرتان مدتی وقت از دادگاه بگیرید
در صورت عدم مراجعه به دادگاه در وقت رسیدگی قاضی می تواند پرونده را مختومه کند
پول به وکیل در ازاء قرارداد است و به مفاد قرار داد برمی گردد.

اگر نروید قرار رد دعوا صادر می شود
هرچند می توانید مجددا اقامه دعوا کنید
در خصوص حق الوکاله هم باید مطابق قراردادخصوصی ای که با ایشان بسته اید عمل کنید

با سلام و احترام
به هر حال وکیل اقدامات مورد درخواست شما را انجام داده است و مسحق اجرت می باشد بهتر است به ایشان اطلاع دهید فعلا منصرف شده اید و اجرت اعمال انجام گرفته را ایشان پرداخت نمایید