حق کارگر بدون قرار داد و بیمه چگونه دریافت شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۱ #98974282

تنها فقط شهود همکار وجود دارند ...نه بیمه نه گردش مالی بین کارگر و کارفرما

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ، با آرزوی بهروزی برای شما ، طبق اسناد و مدارک و شهود از طریق اداره کار اقدام به طرح شکایت کنید و تشخیص موارد مبهم با کارشناس و بازرسین اداره کار خواهد بود

با سلام
اثبات رابطه ی کارگری و کارفرمایی با کارگر میباشد لیکن در صورت اثبات رابطه ی کارگری و کارفرمایی، کارفرما مکلف به اثبات پرداخت کلیه حق و حقوق کارگر میباشد

سلام
در صورتیکه کارفرما قراردادکاری را با کارگر منعقد نکرده باشند، کارگر میتواند ضمن ارائه ی شهود خود جهت مطالبه ی حقوق مصوب وزارت کار از اداره کار اقدام نماید.

سلام

شما میتوانید از طریق جمع آوری دلایل و مدارک نسبت به طرح شکایت تز طریق اداره کار اقدام فرمایید و شهادت شهود در اداره کار استماع نمی گردد !

با سلام
شما باید به اداره کار مراجعه نمایید ولی شهود در قانون کار دلیل محسوب نمیگردد

با سلام
شما حق شکایت بر علیه کارفرما را دارید و میتوانید با تنظیم استشهادیه و سایر مدارک و فیش واریزی حقوق به حساب شما از سوی کارفرما و نظایر آن از طریق اداره کار اقدام نمایید

سلام
اداره کار استماع شهادت شهود را نمیپذیرد