امکان افراز ملک مشاع بدون سند رسمی و نوع دادخواست آن

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۹۸ #98945254

با سلام، آیا امکان افراز ملک مشاع بدون سند رسمی می‌باشد؟ در این صورت چه نوع دادخواستی باید ارائه داد؟

مشاوره حقوقی ملکی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام میتوانید از طریق دفاتر خدمات قضایی درخواست خود را ارسال بفرمایید البته مدارک و اسناد بایستی بررسی گردد

سلام املاکی که سند رسمی ندارند برای افراز ملک مشا ع باید از طریق دادگاه اقدام شود شما باید با پیوست دلایل و مدارک اقدام به ثبت دادخواست نمایید

با سلام،دادخواست افراز ملک‌ مشاعی به دادگاه حقوقی به پیوست مستندات و مدارک‌ مثبت مالکیت از طریق دفتر خدمات قضایی ثبت گردد.

سلام
افراز املاک ثبت نشده در دادگاه انجام میشود؛ دادخواست مربوطه را از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی ثبت بفرمایید.
موفق باشید

سلام و عرض ادب
درصورتیکه ملک مشاع فاقد هرگونه سابقه ثبتی باشد؛ رسیدگی به دعوی افراز ملک، از صلاحیت اداره ثبت محل وقوع ملک، خارج بوده و نیازمند اظهارنظر قضایی و اخذ حکم از دادگاه عمومی - حقوقی است لکن مقدمه واجب طرح این دعوی در دادگاه حقوقی اینست که مالکیت و شراکت کلیه شرکای مشاعی، سابقا با حکم دادگاه به اثبات رسیده باشد.

سلام، دادخواست افراز مال مشاع به دادگاه حقوقی دهید.

سلام بله دادخواست افراز مال مشاع را به دادگاه ارائه نمایید.