مطالبه قیمت پارکینگ رو از باب خیار عیب باید دادخواست بدهم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۴۷ #98891843

سلام وقت بخیر
چند ماه پیش یه واحد آپارتمان خریدم که توی قرارداد نوشته به انضمام یه باب پارکینگ حالا که سند اومده واحد فروخته شده به من پارکینگ نداره تو نت زیاد جستجو کرده میخوام ببینم مطالبه قیمت پارکینگ رو از باب خیار عیب باید دادخواست بدم یا از باب خیار تخلف از شرط، و اینکه چون حدود سه ماه پیش سند اومده اگه از باب خیار عیب باشه چون خیار عیب فوری هست ساقط نشده؟ درصورتیکه من اصلا آگاهی به این چیزا نداشتم ممنون میشم سریعتر جواب بدین

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به ایفای تعهد بدین

درود
اگر پارکینگ در قرار داد فیمابین درج شده است دادخواست الزام به ایفای تعهدات قرار دادی ثبت کنید.

با سلام
طبق مبایعه نامه تنظیمی که در ان به فروش و وجود پارکینگ اشاره شده است فروشنده را ملزم به تسلیم مبیع ( پارکینگ ) نمایید

میتوانیددادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی مطرح کنید

درود بر شما، چنانچه در قرارداد قید شده باشد، میتوانید از باب دادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی اقدام کنید.

درود .شما میتوانیددادخواست الزام به ایفای تعهدات قراردادی طرح کنید .